Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی جمالی نژاد رئیس سازمان دهیاری‌ها و شهرداری‌های وزارت کشور در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره آخرین تمهیدات مدیریت شهری برای استقبال از مهر و مدیریت ترافیک روزهای ابتدایی سال تحصیلی جدید، گفت: یکی از ویژگی‌های سال تحصیلی جدید نسبت به سال گذشته، تکمیل بخشی از دو خط ۶ و ۷ مترو تهران است که طول ۵.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۹ کیلومتری اضافه شده به آن می‌تواند بخشی از بار ترافیک اول مهر را کاهش دهد.

رئیس سازمان دهیاری‌ها و شهرداری‌های وزارت کشور در پاسخ به این سوال که سر فاصله رسیدن قطار‌ها در خط ۷ و دیگر خطوط مترو تهران  چند دقیقه است؟ گفت: قطار‌ها در ناوگان خط ۷ مترو تهران با سر فاصله ۱۰ دقیقه و در دیگر خطوط مترو با همان سر فاصله ۴ دقیقه به جابه‌‎جایی مسافران اقدام می‌کنند.

جمالی نژاد با تأکید بر اهمیت ناوگان اتوبوسرانی درون شهری در جابه‌جایی شهروندان برای کاهش ترافیک معابر، تصریح کرد: خوشبختانه برای سال تحصیلی ۹۸_۹۹ اتوبوس‌های خراب نیز تعمیر شدند که با اضافه شدن آن‌ها به ناوگان حمل و نقل عمومی، نزدیک به ۹۰ درصد از ناوگان اتوبوسرانی آماده خدمت‌رسانی به شهروندان در آغاز فصل مدارس است.

او در پاسخ به این سوال که آیا کارگاه‌های عمرانی سطح شهر مانند پل گیشا و زیرگذر استاد معین موجب ایجاد گره ترافیکی در معابر نمی‌شود، گفت: باید اعلام کنم که در کارگاه عمرانی گیشا سطح صفر پروژه هفته آینده تحویل می‌شود و تنها تکمیل تونل شرقی و غربی آن باقی می‌ماند.

بیشتر بخوانید: آخرین جزئیات از طرح و برنامه‌های وزارت کشور برای توسعه استان تهران 

رئیس سازمان بهیاری‌ها و شهرداری‌های وزارت کشور ادامه داد: کارگاه عمرانی زیرگذر استاد معین نیز نسبت به سال قبل تغییر ترافیکی ندارد و پروژه همچنان در حال تکمیل است.

جمالی نژاد در پاسخ به این سوال که آیا با شروع فصل پاییز و اجرای حلقه دوم ترافیک (طرح کنترل آلودگی هوا) در فصل جدید در روزهای  ابتدایی سال جدید آموزشی افزایش ترافیک نخواهیم داشت؟ تأکید کرد: در طرح حلقه دوم ترافیک (طرح کنترل آلودگی هوا) تعداد روز‌های تردد رایگان ۲۰ روز در هر فصل در نظر گرفته شده است که امکان انتقال سهمیه به فصل دیگر وجود ندارد.

او افزود: پیش‌بینی می‌شود فصل پاییز همچون تابستان شهروندان تعداد روز‌های سهمیه رایگان تردد خود در محدوده طرح کنترل آلودگی هوا و طرح ترافیک را مدیریت کنند، در این صورت به طور حتم ازدحام ترافیکی را در دو هفته اول مهر نخواهیم داشت.

انتهای پیام/

آخرین تمهیدات مدیریت شهری برای استقبال از مهر

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شهرداری تهران شورای شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۱۶۹۸۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احتمال کلنگ‌زنی طرح سه طبقه میدان ونک در سال آینده

به گزارش خبرنگار فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، حمید جوانی شهردار منطقه 3 در جمع خبرنگاران درباره سه طبقه کردن میدان ونک اظهار کرد: طرح طبقه زیرین میدان ونک، تونلی است که توسط حوزه معاونت فنی و عمران طراحی شده و مطالعات آن انجام شده است. تونلی که از بزرگراه حقانی (زیرچهارراه جهان کودک، زیر میدان ونک) به سمت ملاصدرا وصل می‌شود.

وی با بیان اینکه یک طبقه هم زیر مترو طراحی شده است، گفت: این موضوع درحال مطالعات است. کارهای مطالعاتی قرار است که امسال انجام شود و بعد از مطالعه، ‌در صورتی که جوابگو باشد وارد فاز اجرا می‌شود.

شهردار منطقه 3 در پاسخ به این پرسش که آیا این مطالعات به شورا ارائه شده است؟ گفت: هنوز مطالعات نهایی نشده است. جلسه‌ای را با مشاور طرح و مشاور مترو داشتیم. طرحی را مبنی بر دو طبقه کردن تونل مترو آوردند که یک طبقه مترو و یک طبقه سواره باشد.

جوانی با اشاره به اینکه این موضوع قبلا سابقه مطالعه در معاونت فنی و عمران داشته است، ادامه داد: زیرگذر جهان کودک و میدان ونک به سمت ملاصدرا و اتوبان شهید چمران قبلا طراحی شده و اسناد مطالعاتی در معاونت عمران موجود است.

وی با بیان این مطلب که پروژه بسیار بزرگ است و اگر بنا باشد حجم اولیه آن اجرا شود از چهارراه جهان کودک به سمت بزرگراه چمران بیش از دو کیلومتر و از تونل توحید بزرگتر است، کار بزرگی است و نیازمند مطالعات جدی است، گفت: اگر امسال مطالعات و زیرساخت‌ها انجام شود در سال آینده ممکن است به کلنگ‌زنی برسد. اما در فاز اجرا به صورت جدی، ممکن نیست.

وی در پایان ابراز داشت: ما از معاونت فنی و عمران خواهش کردیم به علت اهمیت موضوع ترافیک چهار راه جهان کودک و میدان ونک و خیابان حضرت ولی‌عصر(عج) این پروژه را در اولویت قرار دهند که زیرگذر میدان ونک هم در برنامه مطالعاتی انجام شود که در آنجا هم زیرگذر و تونل مترو را داریم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پوشش کامل فیبرنوری استان قم تا یک هفته آینده انجام می‌شود
  • جزئیات اجرای زیرگذر میدان سپاه اعلام شد
  • پوشش کامل فیبر نوری قم ظرف یک هفته آینده انجام می‌شود
  • اولویت اصلی شورای شهر اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام است
  • اتمام مرمت و لایروبی دو رشته قنات کشاورزی در ورزقان
  • وعده اتمام خاموشی‌ها در تابستان جاری/ کاهش مصرف خانگی دیگر استان‌ها، راه‌حل توسعه برق در استان‌های دیگر است؟
  • تمرکز دولت بر اتمام پروژه‌های نیمه تمام سیستان و بلوچستان
  • ناوگان متروی کرج به ۳۵۰ نیروی متخصص نیاز دارد
  • احتمال کلنگ‌زنی طرح سه طبقه میدان ونک در سال آینده
  • دوستی: تعریف منابع چندگانه اعتباری ضامن پیشرفت پروژه‌های پیشران بوده است